Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Адвокати в Пловдив

Адвокатските ни кантори в София и Пловдив предлагат широк кръг от правни услуги – юридически консултации, корпоративно обслужване, участие в преговори, сделки и лицензионни процедури, изготвяне на договори и други документи, както и процесуално представителство и защита на местни и чуждестранни лица пред всички български съдилища и органи, предимно в София и Пловдив и районите, попадащи в юрисдикцията на Софийския и Пловдивския апелативен съд.

Кантората разполага с екип от списъка на адвокатите в София и Пловдив и предлага на клиентите си квалифицирана юридическа помощ в различните области на търговското и гражданското право като бизнес, финансово, банково, застрахователно, облигационно, вещно, семейно-наследствено, изпълнително и др. при спазване на пълна коректност и максимална защита на интересите на клиентите. Ние си взаимодействаме, вкл. по договори за сътрудничество, с други адвокатски кантори в България и чужбина, а партньорската ни мрежа постоянно се разширява.

Адвокатска кантора „Трифонов“ подхожда индивидуално към всеки един случай, като разглежда всеки казус спрямо конкретните условия и предлага на клиентите си възможно най-добрите решения измежду всички ефективни действия, които могат да бъдат предприети. През изминалите години адвокатска кантора „Трифонов“ печели международно признание с множество присъдени награди за „Адвокатска кантора на годината“ за България в областта на гражданското и корпоративното право.

Други подобни ресурси
Стоки:    Услуги


 
  Снимки от сайта или реклама на "Услуги"
 
 
Линкове към Адвокати в Пловдив
 
F5279 Адвокати, Адвокатски кантори Право Индекс Виж  ~  
W70555 Услуги Правни услуги Сайтове Раздел Виж  ~  
W70553 Право Фирми Раздел Виж  ~  
W70556 Адвокат Професия Раздел Виж  ~  
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  032/ 624104
  E-Mail  office@trifonov.info
 
  Адресни данни
 
  Област: Пловдивска
  Населено място: Пловдив
  Адрес: ул. Мали Богдан 21
  Пощ.код/кутия: 4000 /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Услуги  >>>
  Категория: Правни услуги  >>>
  Група:
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  227       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   09/11/11

Google