Ресурсбук България. Данни за избран сайт

рекламни услуги за вашия бизнес

Рекламна агенция Делайн е специализирана в производството и монтажа на външна реклама. Проектира и изработва табели и обемни букви по най-високотехнологични стандарти. Работи изключително с алуминий, композитни материали и LED осветление.

Клиентът може винаги да се довери напълно на специалистите от рекламна агенция Делайн както за избора на най-подходящите материали за изработка на външна реклама, така и за дизайна, монтажа, гаранционния период и следгаранционното обслужване. Използването на новите технологии в рекламата и високият професионализъм на всички служители са предпоставка за качеството на продуктите.

Фирми, които са поръчвали още в прохождането на Делайн табели, обемни букви или друг вид външна реклама, и до днес ползват своите реклами, останали трайни във времето и доказали качеството си. Трябва ви светеща рекламна табела, обемни букви или просто надпис от ПВЦ фолио? А може би тента или билборд? Можем да ви предложим много богата гама от възможности и продукти. Не се притеснявайте да се обърнете към нас с въпроси за каквото и да е, защото съзнаваме, че терминологията в тази сфера може да ви се стори малко сложна и да не разбирате кое какво е и дали е подходящо за вас.

Всъщност наш екип от специалисти може да ви посети на място и да ви даде компетентен съвет. Екипът ни е от квалифицирани и мотивирани млади хора с широк кръг от познания в областта на дизайна, външната и вътрешна реклама, дигиталния и офсет печат. Като екип с значителен опит, ние развихме доста успешна стратегия, за да можем да Ви предложим цялостна концепция в изпълнението на Вашите желания в областта на рекламата от изработването на фирмено лого, печатни материали, фирмени рекламни табели до брандирането на вашите автомобили, витрини, офиси.

За да отговорим на Вашите конкретни и специфични изисквания, ние ще Ви изработим подходящ индивидуален проект, съобразен със спецификата на материалите, които ще използваме. Винаги сме готови да изберем най-подходящото решение, oтговарящо на Вашите нужди и желания.Свържете се с нас ,ние ще Ви бъдем полезни.

Други подобни ресурси
Стоки:    Услуги


 
  Снимки от сайта или реклама на "Услуги"
 
 
Линкове към рекламни услуги за вашия бизнес
 
W70671 Рекламни услуги Сайтове Раздел Виж  ~  
W70672 Информация, Реклама Фирми Раздел Виж  ~  
W70673 Реклама,изложения Сайтове Раздел Виж  ~  
F5652 Маркетинг и реклама Фирми Индекс Виж  ~  
W67000 Рекламни материали и съоръжения Рекламни материали Индекс Виж  ~  
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  0988908128
  E-Mail  dline.ood@gmail.com
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Населено място: София
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Услуги  >>>
  Категория: Рекламни услуги  >>>
  Група: Външна Реклама
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  225       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   08/07/13

Google