Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Ресурсбук. Колекция от ресурси

Всяко регистрирано в Ресурсбук лице може да избира ресурси, които да запише в негова временна колекция. Тази колекция от ресурси е достъпна чрез контролното табло на лицето. Ресурсите могат да бъдат групирани и маркирани и след това да се правят групови операции върху маркираните ресурси.

Текстови бележки

Всяко регистрирано лице има възможност да направи текстови бележки към всеки от ресурсите в неговата колекция. Тези бележки са видими само от лицето, което ги е направило, но впоследствие могат да бъдат публикувани върху стената на ресурс от колекцията или изпратени до собствениците на маркираните ресурси.

Манипулиране на ресурси от колекцията

Ресурсите от колекцията могат да бъдат свързани и манипулиране по няколко начина. Най-напред ресурсите от колекцията, които ще се манипулират се маркират и след това мога да се правят групови операции на маркираните ресурси. Маркираните ресурси могат да бъдат премествани и подреждани по произволен начин.

Маркиране на ресурси

От Ресурсбук може да бъде поискано да маркира всички ресурси от колекцията, за които има проявена активност. Тази активност може да се проявява в изказване на мнение, правене на коментар или задаване на въпрос към собственика на съответната страница. Маркираният ресурс може да бъде прегледан и да се предприеме съответно действие съобразно проявената активност.

Визуализиране върху карта

Освен маркиране върху контролното табло, проявената активност може да се покаже и върху текущата географска карта. В този случай всички ресурси, които имат проявена активност и са с зададено местоположение върху географската карта ще бъдат показани като символи върху нея.

Групови съобщения

Може да бъде изпратено и групово съобщение на маркирани ресурси от колекцията. В този случай се въвежда текст, който по-късно ще бъде поставен в зоната за коментари и съобщения на всички маркирани ресурси.

Други подобни ресурси
Фирми:   Информация, Реклама
Лица:     Образование
Стоки:    Комуникации
Сайтове: Интернет пазар


 
  Снимки от сайта или реклама на "Интернет ресурси"
 
 
Линкове към Ресурсбук. Колекция от ресурси
 
W75318 Ресурсбук. Класифицирани и свързани ресурси Портали Ресурсбук Виж  ~  
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  Васил Методиев
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Населено място: София
  Адрес: ул. Хар. Карастоянов
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Интернет ресурси  >>>
  Категория: Портали  >>>
  Група: Ресурсбук
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  463       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   15/10/18

Google