Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Дозатори за дезинфектант, хартия , хигиена

Оборудване на санитарни помещения ( бани и тоалетни )

Замисляли ли сте се колко лесно може да обзаведете тоалетните във вашето заведение или в обществената сграда, за която отговаряте, и въпреки това те да са удобни и функционални.
Какво е безусловно необходимо в една тоалетна, натоварена с голям поток от преминаващи, ако не броим тоалетната чиния , казанчето, закачалките и огледалата, кошчето? Много малко неща – три – да речем:
диспенсър за тоалетна хартия на ролки или на листове
дозатор за течен сапун
дозатор за хартиени кърпи за ръце или сешоар за ръце с фотоклетка
Бързо и лесно – с няколко клика – можете да получите нужната ви информация за тези вещи на онлайн магазинът на нашата фирма за хигиенен мениджмънт и консултация. Специалистите на фирмата са подбрали за вас продукти, съобразени със съвременните тенденции в дизайна и технологиите. Артикулите предлагат високо ниво на хигиеничност и сигурност при използване; лесна употреба и икономичен разхода на консумативи.
Дозаторите за тоалетна хартия са твърде разнообразни като дизайн, цена, цвят и материал . Можете да избирате от елегантните модели Катрин , Ека и Симекс или пък да се спрете на изключително здравите и надеждни дозатори от неръждаема стомана.
Дозаторите за течен сапун, дезинфектант или шампоан и душгел са както с пълнители, така и за наливен консуматив. Можете да изберете с по-голям или по-малък резервоар – според потока потребители. Особено популярни са диспенсърите със сензор, които пускат доза миещ препарат безконтактно и така свеждат до минимум пренасянето на зарази.
Дали ще изберете дозатор за еднократни кърпи за ръце или сешоар за ръце, зависи от много фактори. Преценете ги внимателно, защото първоначалната инвестиция не е всичко. Много е важно колко ще се харчи за консумативи и с каква бързина ще бъдат обслужвани потребителите. Сешоар за ръце „Джет” е неколкократно по-скъп от най-скъпия дозатор за хартиени кърпи. Но икономичността му спрямо дозаторите за кърпи е около 80%. Той е със сензор. Осигурява висока скорост на топлия въздух и един човек се задържа пред него за около 5-10 сек.
Ако си харесате диспенсъри, каквито досега не сте ползвали и се чудите как ще ги захранвате с консумативи – не се притеснявайте. Онлайн магазинът на Катрин Макс www.katrin-max.com предлага и консумативите, подходящи за съответните дозатори.
Фирмата ни има офиси в големите градове в страната. Може да ни посетите в София, Варна , Пловдив, Бургас, Велико Търново, а нашите търговски предствители могат да Ви консултират и в Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.
Може да позвъните за поръчка на безплатния телефон 070019901 или да я пуснете на мейла ни office@katrin-max.com.

Други подобни ресурси
Фирми:   Търговия
Лица:     Дизайн
Стоки:    Услуги


 
  Снимки от сайта или реклама на "Бизнес и търговия"
 
 
Линкове към Дозатори за дезинфектант, хартия , хигиена
 
W37 Търговия Фирми Раздел    
W90 Дизайн Лица Раздел    
W17 Услуги Стоки Раздел    
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  0888808883
  E-Mail  office@katrin-max.com
 
  Адресни данни
 
  Област: Пловдивска
  Населено място: Пловдив
  Адрес: ул. Македония 2
  Пощ.код/кутия: 4000 /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Бизнес и търговия  >>>
  Категория: Електронна търговия  >>>
  Група:
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  66       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   03/09/20

Google