Ресурсбук Сувенири и бижута
  <<<   Регистрация    >>>   

Стоки и услуги от  България Разширено търсене   Добави стока       Покажи текущата карта    
Категории      Избрани стоки и услуги (тук) 
Сувенири и бижута 
 Сайтове 
 Лица 
Накити 
Бижута 
Часовници 
Подаръци 

  Стоки фаворити от раздел Сувенири и бижута  
    Camera-icon
Стоки в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Показва снимките на стоките   Покажи обектите върху картата

Бижута и аксесоари от Етерим  На карта 

Дифузиращи бижута и аксесоари от ETERIM. Използвайте етерични масла в ежедневието си чрез гривни, колиета и аксесоари ЕТЕРИМ. Ние предлагаме висококачествени бижута и аксесоари подходящи за всеки, включително и за ефектен подарък. Възползвайте се от силата на етеричните масла навсякъде около вас с ЕТЕРИМ! Важно условие за ползването на етерични масла в ежедневието чрез бижута за ароматерапия е етеричното масло да не попада директно върху кожата! Внимателно използвайте етерични масла за вашите гривни и колие, като ако попадне етерично масло върху кожата Ви, веднага отмийте обилно с вода! Бижутата на ЕТЕРИМ са направени от висококачествени материали. Използвана е стомана и естествена кожа за нашите гривни и колиета. Тампоните за дифизиращите бижута са от естествен материал също. В категория “Бижута и аксесоари” ще откриете и вдъхновяващи продукти за вашия интериор и помощни продукти за старт на вашата ароматерапия у дома.

Регистриран: 14/07/23 Посещения: 340 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Бижута и часовници  На карта 

Индекс на онлайн магазините за бижута и часовници.

Регистриран: 29/06/23 Посещения: 196 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Сребърни бижута  На карта 

Уникални сребърни бижута дамски и мъжки модели, които се доставят до вашата врата с подаръчна опаковка и сертификат за качество и печат 925.

Регистриран: 20/12/22 Посещения: 752 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Подаръци  На карта 

Оригинални подаръци за Коледа, рожден ден

Регистриран: 25/12/18 Посещения: 900 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Сребърни бижута от Srebrobg  На карта 

ВИСУЛКИ ГРИВНИ ГРИВНИ С ТАЛИСМАНИ КОЛИЕТА КОМПЛЕКТИ ОБИЦИ СИНДЖИРИ СРЕБЪРНИ ИМЕНА

Регистриран: 17/12/18 Посещения: 1506 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Мъжки часовници от Timezone24.bg  На карта 

Онлайн магазин Timezone24.bg предлага мъжки часовници и аксесоари от над 40 марки европейски производители. Часовниците са високо качество на изработка и дизайн. Тук може да намерите часовник с автоматичен, кварцов, соларен или кинетичен механизъм. С различни каишки или верижки, с многообразие от функции те са подходящи за всеки мъж.

Регистриран: 17/12/18 Посещения: 2061 Гласували: 3 Оценка: 5.33       Запомни в моя колекция  

Сувенири  На карта 

Сувенирите са предмети, които се изработват да илюстрират историята, бита и характеристиките на различни селища и държави. Използват се за украса (включително лична) - амулети, гердани, висулки, етно, за външния вид на човек, за дома, работното място, както и за спомен от пребиваването на определено място. Могат да бъдат изработени от керамика, дървесина, минерали, камъни, кожа, метал, стъкло и други материали. За сувенир се смятат и предмети от всякакво друго естество (пощенски и други картички с изгледи и пр.), закупени от определен туристически район или свързани с него, които да напомнят това място.

Регистриран: 23/12/18 Посещения: 1399 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Накити  На карта 

Бижутерията е изкуството да се произвеждат разнообразни накити и украшения от различни видове материали - благородни и полублагородни метали, скъпоценни, полускъпоценни и изкуствени камъни, дърво, мидени черупки, корали, синтетични материали и други. Най-често срещаните украшения са обици, гривни, огърлици и пръстени, но взависимост от географското разположение, култура и историческата епоха тяхното разнообразие варира. Най-често използваните метали са сребро, злато и платина.

Регистриран: 06/06/19 Посещения: 855 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Кехлибар  На карта 

Кехлибар, или янтар, е вкаменена смола от иглолистни дървета. Тази смола с течение на времето се е втвърдила и е образувала този древен органичен скъпоценен камък. Представлява аморфен полимер и не образува кристали. Цветът му е от жълт до червен, често с включения от растителни частици, насекоми и други, което увеличава цената му. Камъкът трябва да бъде поне на 1 милион години, за да бъде класифициран като кехлибар, като възрастта му може да достигне до 120 милиона години. Образуван е през терциера главно по бреговете на Балтийско море. Днес залежите в Калининградска област представляват поне 90% от световните. Използва се като електроизолационен материал, за получаване на янтарна киселина, лакове и в бижутерията. В парфюмерията натуралният комплекс от кехлибар осигурява дълготрайност и пълнота в ароматното качеството на композицията.

Регистриран: 06/06/19 Посещения: 1013 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Висулка  На карта 

Ледена висулка е парче лед, което виси от покривите на сгради, от електрически далекопроводи или клони на дървета. Обикновено ледените висулки имат конусовидна форма с диаметър от няколко милиметра до няколко сантиметра. Понякога те образуват интересни конструкции с причудливи форми. Формират се когато вода капе и замръзва. Ледените висулки са опасни, защото могат да се отчупят под действието на тежестта си и в резултат да причинят щети от различен характер.

Регистриран: 26/12/18 Посещения: 830 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Брошки  На карта 

Брошката е бижу, прикрепено към риза или яке. Синоними на брошката са катарама, тока, закопчалка, клипс.

Регистриран: 01/05/17 Посещения: 920 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Бижутерия  На карта 

Бижутерията е изкуството да се произвеждат разнообразни накити и украшения от различни видове материали - благородни и полублагородни метали, скъпоценни, полускъпоценни и изкуствени камъни, дърво, мидени черупки, корали, синтетични материали и други. Най-често срещаните украшения са обици, гривни, огърлици и пръстени, но взависимост от географското разположение, култура и историческата епоха тяхното разнообразие варира. Най-често използваните метали са сребро, злато и платина. Редица известни художници са се занимавали с дизайн на бижута, като например известният дизайнер и живописец Алфонс Мария Муха.

Регистриран: 24/12/18 Посещения: 1154 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Бижута  На карта 

Бижутерията е изкуството да се произвеждат разнообразни накити и украшения от различни видове материали - благородни и полублагородни метали, скъпоценни, полускъпоценни и изкуствени камъни, дърво, мидени черупки, корали, синтетични материали и други. Най-често срещаните украшения са обици, гривни, огърлици и пръстени. Най-често използваните метали са сребро, злато и платина. Материали и технологии Технологиите и методите на изработване включват коване, леене, запояване или заваряване, рязане, дърворезба и „студено присъединяване“ Метали При създаването на бижута, скъпоценни камъни, монети или други ценни предмети са вградени в благородни метали. Модерните бижута обикновено включват злато, бяло злато, платина, паладий, титан, или сребро. В сплавта на златото обикновено се използва мед (което придава лек червеникав оттенък) и сребро (при което златото изглежда жълтеникаво). Твърде рядко се среща чистота от 22К (91,6% чисто злато) и още по-рядко 24K (99,9% чис ...

Регистриран: 20/12/22 Посещения: 1030 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 

 Уточняващо търсене по дума от описанието или търсене на индекс
 
 

Навигация Снимки Карта Добави стока
Брой намерени стоки: 13 Брой страници: 1 Текуща страница: 1       Сайтове     Фирми     Обекти     Лица     Събития
Google търсене

Google   
Google реклами