Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Колбаси

За производството на колбаси се използва месо от едър рогат добитък, свинско месо, сланина, месо от глави на едър рогат добитък и свине, субпродукти, кръв и добавъчни продукти - брашно, нишесте, млечни произведения, яйца, подправки, сол, захар и др. Месото от дребния рогат добитък и птици се употребява за ограничен брой колбасни изделия. Предназначеното за колбаси месо може да бъде в неохладено, охладено и замразено състояние. Прибавената сланина повишава пластичността и хранителната стойност на пълнежната маса.

Колбасите се пълнят в: естествени обвивки (говежди, свински и овчи черва, в хранопроводи, пикочни мехури и др.), или в изкуствени (полиетиленови, целулозни и белтъчни).

В зависимост от употребените суровини за производство колбасните изделия се делят на екстра, I, II и III качество. Качеството се определя от съотношението на говеждото и свинското месо, вида на сланината, съдържанието на субпродукти и количеството на отпадъчни меса, богати на съединителна тъкан.

Други подобни ресурси
Фирми:   Храни и напитки
Лица:     Химия
Сайтове: Храни и напитки


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Храни и напитки
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Килограм
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Месокомбинат Н.Загора-Енчеви&ко. ООД
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Храни и напитки  >>>
  Подгрупа: Месо и месни произведения   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Колбаси
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове към Колбаси
 
F3907 Месокомбинат Н.Загора-Енчеви&ко. ООД Производство на колбаси Нова Загора Виж  ~  
W35973 Р.А – 03 – БОБИ ООД – Производство на ГО Суджук Месни продукти
F3294 Интрама Зюдпак ООД Производство на колбаси Добрич Виж  ~  
 
 



 
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  443       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   07/06/19
 
Google