Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Хладилници

Хладилникът е термоизолиран шкаф, в които се поддържа температура, по-ниска от тази на околната среда. Според принципа на охлаждане на работната камера, хладилниците най-често са компресорни и абсорбционни. Съществуват също хладилници, основани на т. нар. ефект на Пелтие.

Работното вещество на хладилниците може да бъде фреон, амоняк, въглероден диоксид, хелий и други вещества, които могат да отнемат голямо количество топлина.

Компресорните хладилници и хладилниците с елементи на Пелтие се захранват с електричество. Съществената разлика между двата вида е, че при Пелтие-хладилниците липсва хладилен агент (те използват различен метод на охлаждане). Тези хладилници обаче използват повече електроенергия, тъй като са термодинамично неефективни.

Абсорбционните хладилници може да са конструирани така, че да работят с всякакъв източник на топлина (не само електричество). Произвеждат се хладилници, работещи на бензин, дизелово гориво, газ (природен или пропан), както и с двойно захранване (газ/електричество), които се използват от години в т. нар. каравани (ремаркета, пригодени за живеене).

За намаляване на консумацията на електроенергия са разработени „слънчеви“ хладилници, а така също хладилници, използващи т. нар. термална маса – еквивалент на топлоемкостта на сградите, като се използват разликите в денонощния ход на температурата.

Други подобни ресурси
Фирми:   Стоки за дома и бита
Обекти:  Мебелен магазин
Събития: Обзавеждане
Сайтове: Стоки за дома и бита


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Стоки за дома и бита
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  МРАЗ АД - производител на хладилници
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Стоки за дома и бита  >>>
  Подгрупа: Домакински уреди   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Хладилници
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове към Хладилници
 
F2187 ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ-Клон Меб.къщи Ралица Сервиз на хладилници Бургас Виж  ~  
F1223 МРАЗ АД. София Производство на хладилници
F5079 Магазин H2O Филтри за хладилници Пловдив Виж  ~  
W2469 Сервиз за ремонт на хладилници Ремонт на хладилници
W2704 Експрес Сервиз Ремонт на хладилници Сайт Виж  ~  
W3007 Ремонт на хладилници Ремонт на хладилници
W8562 Фирма за изхвърляне на ненужни мебели Изхвърляне на хладилници Сайт Виж  ~  
W45766 Качествени електроуреди от либхер бг Търговия с хладилници
W8875 Изхвърля покъщнина Варна 0898 399 733 Изхвърляне на хладилници Сайт Виж  ~  
W3408 Техно Славелия Резервни части за хладилници
W45731 liebherr хладилници - доказаното качество Търговия с хладилници Сайт Виж  ~  
W4197 Руди-Ра-домакински електроуреди Търговия с хладилници Сайт Виж  ~  
W3645 Техника.БГ – онлайн магазин Търговия с хладилници Сайт Виж  ~  
W35254 Електронен магазин за уреди с марка Dipl Търговия с хладилници Сайт Виж  ~  
W70733 Интернет пазар. Домашни потреби Сайтове Раздел Виж  ~  
W70730 Стоки за дома и бита Фирми Раздел Виж  ~  
W70731 Стоки за дома и бита Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
W70732 Домакински уреди Сайтове Раздел Виж  ~  
F5732 Битова техника Фирми Индекс Виж  ~  
W110030 Интернет пазар. Домакински уреди Онлайн магазини
 
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Видове хладилници    
__ 1 __

25/06/22
21:42:32
На пазара има толкова много различни модели хладилници, че избора може да е доста сложен. Вижте основните модели, които можете да намерите на пазара.

Хладилник с една врата

Този тип хладилници са стандартни. Те са само с една врата и могат да бъдат, както свободно стоящи, така и за вграждане. Има различни размери, някои от които могат да се побират под кухненския плот. Те могат да бъдат и с хладилна камера, която не е в отделна секция, както и без наличието на такава, за да можете да се възползвате от цялото пространство на хладилника.

Хладилник с фризер

Наименованието “хладилник с фризер” се отнася за модели, които включват отделна врата към фризера. Следователно това е отделна секция, предназначена за замразени храни, напълно независима от хладилната част.

При този модел камерата за замразяване е много по-ефективна от стандартните хладилници с една врата, и може да достигне до -20 ° C, температура необходима да може да запази храната замразена за месеци.

Американски тип

Хладилници американски тип се състоят от две вертикални врати с диспенсър за вода или лед вградени във врата, което е доста практично (не се налага да отваряте врата всеки път, когато ви трябва лед или студена вода).

По принцип едната страна на хладилника е само фризер, а другата е хладилната част. Имайте предвид, че тези хладилници са с доста голям обем, затова са подходящи за семейства с поне 4 души.

Хладилник минибар

И накрая, мини хладилници (минибар) са с малък обем. Те също може да имат налична камера за замразяване но не се препоръчва за дългосрочно съхранение на храна.

Тези малки хладилници са подходящи за интегриране под кухненски плот, за охлаждане на вино и други напитки. И трябва да кажем, че са доста евтини модели.
 Съвети за закупуване на хладилник    
__ 2 __

25/06/22
21:45:56
Преди да вземете окончателно решение и да продължите с покупката на хладилник е важно е да сте наясно с няколко аспекта, на които трябва да обърнете внимание, за да намерите подходящия модел. А именно трябва да прегледате следните точки:

Обърнете внимание на марката производител на хладилника, също така и на аксесоарите, които са включени.

Вид: Първото нещо, което трябва да знаете е, какъв тип хладилник Ви трябва въз основа на критерии като: една или две врати, с много врати или американски тип).

Размер: Размера може би е от най-голямо значение, от който зависи дали ще се побере перфектно на мястото, където ще бъде поставен.

Шум: Разбира се, важно е също така да погледнете в тази техническа спецификация за да бъдете сигурни, че няма да издава никакъв неприятен шум и да създава дискомфорт у дома. Ето защо е препоръчително да изберете модел с ниво на шума под 45 dB .

Енергиен клас: За да се избегнете стресови сметки за електричество в края на всеки месец, изберете модел, който е от енергиен клас тип А, което ще гарантира ниската консумация на електричество.

Капацитет: Това е логично, трябва да сте наясно с това колко души живеят във вашия дом и какви нужди трябва да можете да покриете, от това зависи дали се нуждаете от по-голям или по-малък хладилник. Установено е, че за семейство с 4 души е необходимо да има поне капацитет от 400 литра.

Цена: Разбира се, за да можете да направите покупка, трябва да изберете хладилник с цена, която отговаря на вашите финансови възможности.

Технология против замръзване: Препоръчително е да се избере модел с такава функция, тъй като това е синоним на добро качество.
 Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+    
__ 3 __

25/06/22
21:51:58


Хладилник с фризер Heinner HC-V286A+ е с енергиен клас тип А+ , технологията против замръзване известна като FrostLess. Това са два от основните белези на този хладилник с фризер.

С размери от 54 х 59,5 х 180 сантиметра, също идентифицират този уред с интегрирани дръжки, който има ниво на шума от 42 dB, което е с капацитет на хладилника 202 литра и 84 на фризера.

Всички тези характеристики показват, че това е чудесна алтернатива, както и включените в комплекта аксесоари. Имаме предвид кутии и поставки за яйца. Разбира се, не трябва да бъдат пренебрегвани предлаганите функции като бързо замразяване или размразяване.
 Хладилник 100 Л ELITE RF-9100B    
__ 4 __

25/06/22
21:54:45


Голямо качество/цена е това, което държи този хладилник, произведен от разрастващата се фирма ELITE, тъй като цената му не е висока се вписва много добре в ползите, които има и услугата, която гарантира.

По-специално, той се откроява, защото е мини и защото въпреки това включва отделение камера – тип фризер. Също, той е успял да бъде избор за много потребители, това е така, защото освен това има енергиен клас А+ , с нетен капацитет 100 литра и ниво на шума от 43 dB* .

Интересувате ли се от повече знаци за идентичност? Сред тях са: Теглото му от 14 килограма, неговия размер е 84,5 х 46,5 х 51 сантиметра, системата против замръзване и простият, но ефективен дизайн.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  2007       Гласували:  1     Оценка:  6.00                Последна редакция:   28/06/22
 
Google