Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Смартфони Самсунг

Компанията Samsung има три отделни серии смартфони – J, A и S. Всяка от тях има по няколко модела. Моделите от 2017 г. са следните:

Серия Galaxy J 2017

J серията на Samsung е в т.нар. начален клас. Това са моделите с най-ниски цени, макар и хардуерът им да не го подсказва. През 2017 година J серията има само два модела – Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy J5 и Galaxy J7 . Те са и най-продаваните в гамата.

Galaxy J5 има 5.2-инчов дисплей. Камерите на гърба и на предния панел са по 13 МР всяка. Има 32GB вградена памет, 8-ядрен процесор Exynos 7870, 3GB RAM и батерия с капацитет 3000mAh. Моделът Galaxy J7 има почти същия хардуер, но малко по-голям дисплей. Galaxy J3 има 5.2" Super AMOLED дисплей с 294ppi плътност на пикселите за 1 инч. Централният процесор е 4-ядрен. Exynos 7570.

Серия Galaxy A 2017

Това е серията от среден клас. През 2017 година моделите, които получиха нови версии, са Samsung Galaxy A3 (2017) и Samsung Galaxy A5 (2017). Те имат сходни показатели – 8-ядрен процесор Exynos 7 Octa 7870 и7880, 2GB за А3 и 3GB RAM за А5, 16/32GB памет. Камерите им са по 16МР. Основната разлика е дисплеят и батерията – при А5 те са 5.2 инча и 3000mAh. При A3 – 4,7-инча и 2350mAh. Необходимостта от по-голям дисплей може да определи и избора.

Серия Galaxy S 2017

Това е най-популярната серия, като в нея са флагманите и най-скъпите модели. Макар официално да не използва това име, Galaxy Note също може да се причисли към тази серия. В момента официалните ѝ представители са Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8+. При тях хардуерните характеристки също са еднакви с основна разлика в размера на дисплея и батерията.

Останалите спецификации са еднакви: Процесор Exynos 9 8895, 4GB RAM, 64GB Памет. Те имат 12 МР камери на гърба и 8 МР на предния панел. Samsung Galaxy S8+ има и версия с 6GB RAM и 128GB памет, както и по-голям – 6.2-инчов дисплей. Разбира се, това го прави и по-скъп, но ако искате по-мощен модел, то S8+ или Samsung Galaxy Note 8 са подходящия избор.

Samsung Galaxy Z Flip


Честота на процесора
2.9GHz, 2.4GHz, 1.7GHz

Резолюция (Основен Дисплей)
1080 x 2636 (FHD+)

Основна Камера
12.0 MP + 12.0 MP

Размер на RAM (8 GB)
Размер на ROM (256 GB)
Свободна памет (223.3 GB)


Други подобни ресурси
Събития: Работа
Сайтове: GSM и комуникации


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Комуникации
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Samsung Електроникс Румъния, кл.България
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Комуникации  >>>
  Подгрупа: Мобифони   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Смартфони Самсунг
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове към Смартфони Самсунг
 
F6356 Samsung Електроникс Румъния, кл.България GSM и комуникации София Виж  ~  
S2143 Смартфони Стока Индекс Виж  ~  
W110032 Интернет пазар. Мобилни устройства и аксесоари Онлайн магазини
 
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Максимално продуктивни в движение. Samsung Galaxy Z Fold4 + Galaxy Watch5    
__ 1 __

25/11/22
17:59:46


Чат, телефонни разговори, снимки, видео, забавления, имейли, документи, таблици, презентации, още работа, съобщения, социални мрежи, видеоигри, спортуване и още, и още Всичко това е само част от различното съдържание и задачи, с които все повече хора взаимодействат многократно всеки ден.

И макар да правим това интуитивно, рано или късно всеки човек започва да се чувства затрупан от неща за вършене и гледане. А практически всички тези неща вече искаме или трябва да правим и в движение. Не е лесно човек да бъде продуктивен, докато е мобилен. Или поне не беше.

Комбинацията от модерен смартфон и умен часовник е всичко, от което човек се нуждае, за да бъде ефективен навсякъде и по всяко време. Но вече има и смартфони, които са специално създадени за максимална продуктивност. Такъв е Samsung Galaxy Z Fold4. Той предлага всичко, което се очаква от един смартфон, и го надгражда с практични функции и възможности, които са възможни именно заради сгъваемия му екран. Когато към него се присъедини и часовникът Galaxy Watch5, мобилната продуктивност придобива завършен вид.

Фитнес инструктори

Здравето е най-важният актив на всеки човек. Без него страда всеки аспект на живота ни, включително и продуктивността. Galaxy Watch5 се грижи да не пренебрегваме здравето си и следи множество здравни показатели, включително ЕКГ и кръвно налягане. Новият сензор BioActive има и възможност за измерване и на телесния състав.

Часовникът може да проследява 90 различни упражнения и видове спорт, както и да следи представянето на потребителя, докато ги изпълнява. Освен това е водоустойчив, за да може да се използва и за плуване.

Galaxy Watch5 има и възможност да следи и качеството на съня и неговите фази. Данните се изпращат до приложението Samsung Health, където умни алгоритми ги обработват. Можем лесно да видим неговите съвети как да подобрим съня си, като включим 6.2-инчовия външен дисплей на Galaxy Z Fold4. Чрез този дисплей може да се управляват практически всички функции на телефона, което е особено удобно и практично в движение.

Помощници на път

Смисълът на комбинацията от смартфон и умен часовник е особено забележим, когато сме в движение. Galaxy Z Fold4 поддържа всички мобилни мрежи, включително 5G, така че може да е свързан навсякъде. А Galaxy Watch5 е наличен и във версия с Long Term Evolution(LTE) свързаност. И двете устройства на Samsung имат допълнителна оптимизация с услугите на Google благодарение на партньорството между двете компании. Така Watch5 може да се използва и като персонален навигатор на пътя в комбинация с Google Maps, без да се налага да вадим телефона от джоба си, налично при LTE или BT версията.И все пак понякога ще е нужно да използваме и смартфона си. Например за да си преведем табела на непознат език. Или защото искаме да разберем повече информация за дадена забележителност. Samsung Galaxy Z Fold4 ще е идеален помощник, тъй като заедно с приложението Google Lens той може да разпознава обекти и да открива в интернет подробности за тях или да превежда текст и табели в реално време директно на дисплея на телефона с добавена реалност.

Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Watch5 са със здрави алуминиеви корпуси и са водоустойчиви. Дисплеят на Watch5 е изработен от сапфирен кристал. Външният екран на Galaxy Z Fold4 е покрит с Corning Gorilla Glass Victus+, а вътрешният с ултратънко, гъвкаво стъкло за допълнителна здравина. Така и двете устройства издържат на динамичното ежедневие на всеки. Те могат и да работят през целия ден, тъй като имат мощни батерии, които се презареждат безжично и поддържат функции за бърз заряд. Чрез тях дори кратки зареждания по десетина минути осигуряват часове допълнителна работа.

Офис в джоба

През последните две-три години бизнесът откри, че работата от разстояние не е страшна. На някои дори много им хареса. Galaxy Z Fold4 е смартфон точно за хора, чийто офис вече е навсякъде. Гъвкавият му формат е особено практичен за тези моменти. Galaxy Z Fold4 има т.нар. Flex режим, чрез който интерфейсът се адаптира според позицията на дисплея. Например може да бъде поставен сгънат като лаптоп, за да се води видеоразговор с приложение като Google Meet или да се гледа видео от YouTube Premium. Някои приложения, включително популярните като Netflix, са оптимизирани за Flex режима допълнително. Mожете да използвате функцията и за да добавяте на долната половина на дисплея тракпад или допълнителни бутони за по-голяма практичност.

Galaxy Z Fold4 e първият сгъваем смартфон, който идва със специално разработената версия на Android 12L с One UI на Samsung за максимална гъвкавост и по време на работа. На разположение са до три прозореца с приложения на големия екран за лесно прехвърляне на различни елементи като текст и снимки - бързо и удобно като на компютър. Това не е изненада, тъй като Google, Microsoft и Samsung си партнират за реализирането на оптимизации на приложенията си. Специалният нов Taskbar допълнително улеснява подредбата и персонализирането на най-често използваните приложения. Galaxy Z Fold4 поддържа и S Pen за прецизно рисуване и водене на бележки. А платформата Knox на Samsung защитава както личните, така и служебните данни.

Преносим мултимедиен център

Животът, за щастие, не е само работа. Galaxy Z Fold4 също се вписва лесно и в моментите за забавление. Dolby Atmos озвучението и плавният 120Hz дисплей правят гледането на видео удоволствие навсякъде. А мощният хардуер с 8-ядрен процесор се справя и с най-новите и изискващи игри.Разбира се, не може да се пропуснат и камерите. При Galaxy Z Fold4 те са няколко. Две от тях са за селфита и видеоразговори. Едната е върху външния дисплей, а другата е вградена под вътрешния (основен) дисплей.

Основната камера пък е тройна с 50МР сензор с широкоъгълен обектив, 12МР ултраширокоъгълен и 10МР телефото с 3-кратно оптично увеличение. Благодарение на Nightograpghy възможностите Galaxy Z Fold4 е идеален за нощни снимки. Но това не е всичко - Dual Preview позволява визуализация на външния екран при снимане във Flex режим с основната камера. Super Resolution Zoom приближава допълнително до отдалечени обекти, а Detail Enhancer подобрява детайлите и контраста, като премахва размазването на кадрите.

Изкуственият интелект също помага за всеки кадър. Включително и след като е заснет, чрез функциите Photo Remaster за ретуширане на кадри и Object Eraser за премахване на обекти от снимките. И двете използват умни алгоритми за максимална ефективност и прецизност. А снимките могат да се правят и в RAW формат с максимално качество като от професионален фотоапарат.

И така неусетно се оказваме оборудвани с всичко необходимо за максимална продуктивност за всеки ден. Без значение дали сме у дома, в офис или в движение, умните технологии вече постоянно са с нас - в джоба и на китката.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  980       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   04/05/20
 
Google