Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Индекс на стоките от Здраве и медицина

Индекс на стоките от Здраве и медицина.

Лекарства. Превързочни м-ли. Ехографи-Ултразвукови апарати. Човешки органи. Акушеро-гинекологични. Изследване и диагностика.

Стоматологични услуги. Здравна козметика. Медицински апарати. Билки. Методи за лечение. Санитарно-хигиенни м-ли. Хранителни добавки.

Лабораторни прибори. Болести и лечение. Очила и контактни лещи.

Други подобни ресурси
Фирми:   Медицина и фармация
Обекти:  Болници. Медицина
Сайтове: Здраве и медицина


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Здраве и медицина
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Здраве и медицина  >>>
  Подгрупа:   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Индекс на стоките от Здраве и медицина
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове към Индекс на стоките от Здраве и медицина
 
S1719 Крем KEROSPORT срещу ревматоиден артрит HELLENIC CREAMS 888 Виж   ~ 
S2528 Прах за зъби Слънчево зайче ЕН ДИЗАСТЪР ГРУП ЕООД
S432 Медицинска техника и оборудване Медицинска техника - фирми и сайтове 619 Виж   ~ 
S1955 Глухарче ЕТ Хипократ
S2079 Наколенки Медика АД 277 Виж   ~ 
S1999 Ехографи ИЛАН - М 254 Виж   ~ 
S1892 Бръчки Доставчици на козметика 248 Виж   ~ 
S2141 Компютърна томография (скенер) Хирургическа болница Професор Темелков 245 Виж   ~ 
S2617 Пункция Пункцията е проникване във вътрешността на орган 231 Виж  ~  
S1900 Бъбреци Диагностика и консултантска дейност 229 Виж   ~ 
S1828 Аутизъм Болници и медицински институции 227 Виж   ~ 
S2023 Канела Хранителни добавки и диети 223 Виж   ~ 
S2808 SU. Дезинфекция на обувки от гъбички HELLENIC CREAMS 177 Виж   ~ 
S1759 Акушеро-гинекологични МБАЛ Иван Скендеров 174 Виж   ~ 
    Манипулации с линковете
 
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Пулсовите оксиметри - защо са нужни    
__ 1 __

06/04/21
21:32:22

Вусловия на COVID-19 понятията "пулсов оксиметър" и "насищане на кръвта с кислород" стават все по-познати. Пулсоксиметърът (пулсов оксиметър) съществува от години, но в обстановка на глобална пандемия стана още по-популярен сред тези, които търсят начин лесно и бързо да следят здравословното си състояние у дома.

С поредния пик в броя заразени и с настъпването на сезона на пролетните настинки остава все така важно всеки да бъде отговорен, да пази околните и, доколкото е възможно, да ограничи своите излизания и да спазва физическа дистанция. В този контекст пулсовият оксиметър е устройство от първа необходимост, защото позволява от комфорта на дома да се проследяват ключови здравни индикатори като сатурацията (нивото на кислород в кръвта). Регулярното следене на нивото на насищане на кръвта с кислород е ключово, тъй като спад под 92% може да бъде сигнал за потенциален здравословен проблем и нужда от консултация с лекар.

При наличието на толкова много устройства на пазара обаче остава въпросът как да изберем най-доброто за нас, за да сме сигурни, че информацията, която ни дава, е надеждна?

Сертификация

Медицинските изделия, включително оксиметрите, трябва да отговарят на изискванията на Европейския съюз, които гарантират висока степен на защита, производителност и безопасност. Затова сертификацията е едно от първите и най-важни неща, на които потребителите трябва да обръщат внимание, когато избират пулсов оксиметър.

Маркировката CE върху продукта означава, че производителят е произвел устройствата в съответствие с приложимите основни изисквания в ЕС. Наличието ѝ гарантира, че продуктът е преминал необходимите тестове за безопасност, проверени са неговите спецификации и действие.

FDA сертификацията е друг вид свидетелство за качеството и високото ниво на сигурност на даден продукт. Тази маркировка показва, че даден продукт е одобрен от Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ - FDA, и е гаранция, че са осъществени тест и проверка на ефективността и качеството му, както и че са спазени всички нужни стандарти при производство му.

Удобство

Практичността и удобството при употреба са други важни фактори, които трябва да вземем предвид, избирайки пулсов оксиметър за домашна употреба. Разполага ли с онлайн приложение, което да позволява по-лесно следене на данните? Достатъчно компактен ли е продуктът, за да можете да го носите със себе си? Лесен ли е за употреба от хора от всякакви възрасти? Позволява ли ни да следим историята на измерванията си? Спрямо личните ви нужди, отговорът на всеки един от тези въпроси може да бъде решаващ за избора и е важно да обмислите всички варианти, които имате.

Отвъд стандартните мониторинг функции на продукта за предпочитане са оксиметрите, които предлагат допълнителна добавена стойност и могат да улеснят проследяването на здравните ви показатели у дома. Умният оксиметър MyKi не само разполага с безплатно мобилно приложение (MyKi Oxi, налично за IOS и Android), но и чрез него можете лесно да следите данните от измерванията на ваши близки, ползващи устройството. MyKi Oxi се свързва с оксиметъра чрез Bluetooth и запаметява данните за последните измервания, като така позволява да следите за тревожни тенденции в нивата на сатурацията при вас, както и при ваш близък от разстояние - фактор, който може да се окаже ключов, ако сте под карантина например, или избягвате физически контакти в сегашната ситуация. Запаметените данни от своя страна могат лесно да бъдат споделени с личен или лекуващ лекар за допълнителен анализ.

Оксиметърът MyKi разполага и с двата вида сертификация - CE и FDA, които гарантират високото му качество и ефективност. Той е лек, компактен и удобен за употреба у дома, а сега е и на специална, намалена цена. Повече за смарт устройството можете да откриете на официалния уебсайт на MyKi тук.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  1436       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   29/10/22
 
Google