Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Сушилни за пране

Понякога не можете да игнорирате дъждовните дни, особено когато навън бушуват истински бури. В такива случаи сушенето на дрехи се превръща в задача с повишена трудност, ако не разполагате с покрито помещение. Ето тук се появява нуждата от използване на сушилня, която да допълни работата на вашата пералня.

Има няколко вида сушилни. Можем да обособим две големи категории сушилни - едните работещи с отдушник, а другите с кондензация. Сушилните с кондензатори събират изпарената вода в специален контейнер, който може да се изпразва веднага след приключване на цикъла на сушене, а тези с отдушника изкарват водата по подобен на перални машини начин.

По-трудно се монтират сушилните с отдушници, заради системата за отвеждане на водата, което налага инсталацията да се извърши от квалифицирано лице. Предимството на тези уреди обаче е, че изсушават по-бързо и консумират по-малко електричество. Отделно, сушилнята с подобна система е по-евтина от другия вид.

Кондензиращите сушилни имат предимството, че монтажът им е много по-лесен и могат да работят веднага след покупката, без да е необходима никаква специализирана помощ. Освен това, те могат да бъдат разположени навсякъде в дома, а не само в близост до тръбите на канализацията.Допълнително, на свой ред, сушилните с кондензатор се поделят на още две категории: сушилни с и без термопомпа.

Сушилната машина с термопомпа е по-ефективна по отношение на потреблението на електроенергия. Разходът на енергия може да бъде до 50% по-нисък при сушилната с термопомпа.

При кондензиращата сушилня без термопомпа горещият въздух преминава през барабана, изсушава дрехите, след което се охлажда в топлообменник, за да се изкара цялата влага преди въздухът да бъде изкаран от сушилнята.

Сушилните с термопомпа не изкарват топлия въздух, а го използват повторно, така веригата става затворена. Ето защо, от енергийна гледна точка, кондензиращите сушилни с термопомпи са почти 50% по-ефективни от моделите без помпа.

Всичко, което трябва да направите, е да си определите бюджет, да потърсите онлайн мнения за марките, които се появяват най-често в търсения, и да направите своя покупка както офлайн, така и онлайн.

Други подобни ресурси
Лица:     Философия, Логика


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Машини и апарати
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 500
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Битова техника
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Машини и апарати  >>>
  Подгрупа: Машини за дома   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Сушилни за пране
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Сушилни за пране
 
 
Други стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Детайли
2882 Готварски печки Битова техника Брой 1 500 Виж : 837
 
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  747       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   06/11/20
 
Google