Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

Eucerin - тайната на самочувствието за поколения

Фините бръчици около очите, леко отпуснатите крайчета на устните, потъмнелите петна са издайнически следи, изписвани от годините по лицето, които дамите от всички възрасти искат да "скрият" или поне да забавят появата им.

Марката Eucerin® помага на поколения жени да приемат себе си и промените на времето по-лесно.

Приемствеността между поколенията в грижата за кожата е и акцентът в кампанията #generationEucerin

"Главни герои" в нея са майки и дъщери. В поредица от видеоматериали те обменят опит помежду си и си оказват подкрепа една на друга благодарение на специалната връзка между тях.

Фокус в започващата кампания са две обновени антиейдж серии, с които Eucerin се обръща към жените от различни поколения и които представляват най-актуалните тенденции в грижата срещу стареенето.

Брандът, който откри за козметиката хиалуроновата киселина и нейния ефект за запазване на кожата, предлага на дамите нови формули за прилагането й - в продуктите от двете линии Eucerin Hyaluron-Filler и Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.

Eucerin Hyaluron-Filler включва дневни и нощни кремове, околоочен крем и серуми, които са предназначени за фини линии и първи признаци на стареене. Те съдържат високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за хидратация и запълване, антиоксиданта сапонин, който активира собственото производство на хиалуронова киселина в кожата с до 256%, и еноксолон, който забавя скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина с над 50%. Кремовете от серията са снабдени със слънчева защита с фактор 15 или 30.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity е най-новата продукция под известната марка.

Допълнително усъвършенстваната и иновативна формула е подготвена да реагира срещу всеки от различните белези на напреднало стареене на кожата - от дълбоки бръчки до появата на старчески петна.

Серията включва 5 продукта - дневен и нощен крем, околоочен крем, крем за ръце и серум. В продуктите, с изключение на околоочния крем, влиза разработената и патентована от Beiersdorf иновативна съставка против възрастови пигментни петна Thiamidol. Тя бе представена за пръв път в серията против пигментни петна на Eucerin - Anti-Pigment, и с времето доказаната й ефикасност даде основание на компанията да разработи допълнителни формули с нейно участие за въздействие върху разнообразни кожни проблеми.

Друга иновация във формулата е колаген-еластин комплекс. Мощната комбинация от арктиин и креатин реенергизира производството на колаген и подобрява еластичността на кожата. А вече добре познатата комбинация на Eucerin от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина запълва дори по-дълбоките бръчки.
С тази комбинация Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предлага решение за всички проблеми на зрялата кожа.


Други подобни ресурси
Обекти:  Аптеки
Събития: Козметично студио
Сайтове: Козметика


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Козметика
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 100
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Козметика  >>>
  Подгрупа: Грижи за кожата   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Eucerin - тайната на самочувствието за поколения
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Eucerin - тайната на самочувствието за поколения
 
W105887 Eucerin, или тайната на самочувствието за поколения жени Източник Dnevnik.bg
 
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF 15/30  
__ 1 __

08/12/22
17:27:21

Най-доброто решение за всеки ден предлага Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF 15/30.

Той е против стареене, като запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността на кожата и намалява възрастовите петна. Кремът съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, SPF30 или SPF15 и UVA филтри за защита от слънчевите личи. Продуктът е с лек аромат, некомедоногенен, абсорбира се бързо и е отлична основа за грим. 96% от участниците в проучване на Eucerin потвърждават, че след четири седмици употреба кожата им има по-млад вид.

 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем  
__ 2 __

08/12/22
17:29:53

Спокойна нощ и сутрешна свежест за кожата осигурява Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем.

Продуктът е подходящ за всички типове кожа, има богата текстура, придава еластичност и сутрешен блясък. Формулата на нощния крем, предназначен за зряла кожа, включва Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, както и арганово масло, богато на липиди, които спомагат регенерацията на кожата през нощта.
 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум  
__ 3 __

08/12/22
17:31:09

"Серум на истината" за красотата идва с Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серум.

Той действа против възрастови петна, бръчки и за по-еластична кожа. Съдържа Thiamidol срещу нежеланата пигментация, арктиин за подновяване на колагена в кожата, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за запълване на бръчките. 100% от участниците в дерматологично проучване потвърждават, че серумът подобрява еластичността на тяхната кожа и й придава по-свеж и подмладен вид.

 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF20  
__ 4 __

08/12/22
17:32:24

Край на "мрежичките" и тъмните кръгове около очите е целта на Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF20.

Кремът предпазва от стареене деликатната и чувствителна зона около очите, като видимо запълва фините бръчици около тях, подобрява еластичността на кожата и предпазва от слънчевите лъчи. Съдържа хиалуронова киселина с високо- и нискомолекулярно тегло, арктиин, SPF20 и UVA филтър. Не съдържа аромати, некомедоногенен е, офталмологично тестван, може да се ползва от хора с контактни лещи. 98% от участниците в дерматологично проучване заявяват, че кремът изглажда кожата около очите и устните, а 100% посочват, че той противодейства на увисването на клепачите и намалява подпухналостта.

 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Крем за ръце за пигментни петна с SPF30  
__ 5 __

08/12/22
17:33:28

Специален антиейдж за ръцете е формулата на Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Крем за ръце за пигментни петна с SPF30.

Уникалният на пазара антиейдж крем за ръце не само действа против пигментните петна, но, снабден със слънчева защита SPF30 + UVA и UVB филтри, той предпазва от появата на нови. Той съдържа високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за видимо запълване на бръчките, арктиин за по-бързо подновяване на колагена в кожата, Thiamidol за противодействие на пигментните петна.

Допустими са до 4 апликации на ден на продукти, съдържащи Thiamidol. Първите видими резултати се забелязват след две седмици употреба и с времето се подобряват допълнително.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  100       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   08/12/22
 
Google