ИмотиНТ. Програма за недвижими имоти

ИмотиНТ меню

Характеристики на програмата ИмотиНТ

Целта на ИмотиНТ е да срещне продавачите и купувачите на недвижими имоти. Заявките на купувачите и предлаганите имоти от продавачите се регистрират отделно в базата данни на програмата. Чрез функциите на ИмотиНТ за всеки имот могат да се намерят заявките, които той удовлетворява и обратно. За всяка заявка могат да се намерят имотите, които отговарят на критериите за търсене наложени от заявката.

Характерните особености, които различават ИмотиНТ от конкурентните програми са:

  • Регистрираните имоти могат да се разположат върху географските карти на областите и градовете на България. Това позволява както да се визуализират намерените имоти върху съответната карта, така и да се търсят имоти, които се намират върху определена област от текущата карта.


  • При регистриране на даден имот, програмата намира автоматично купувачите, които търсят имот с неговите характеристики и ги известява чрез имейл или SMS. Прави се планиране на посещенията за оглед и се следи стриктно целия процес на запознаване на купувачите с регистрираните имоти.


  • В системата ИмотиНТ са включени и модул за Интернет връзка и GSM програма. Те осигуряват директна GSM връзка с базата данни на програмата от мястото на огледа. Така брокерът може да отрази резултата от огледа още преди да е пристигнал в офиса си.


  • Автоматично регистриране на имотите в базата данни на Интернет портала ХиперИНФО България Имоти.


При проявен интерес - натиснете долния бутон за да изпратите имейл за въпроси и допълнителна информация