ИмотиНТ. Програма за недвижими имоти

ИмотиНТ меню

    Копиране на инсталационния пакет

 • За да копирате инсталационния пакет на ИмотиНТ (4 май 2016 г.) натиснете тук.

 • За да копирате документацията на ИмотиНТ (PDF файл) натиснете тук.

 • Взаимоотношения с клиенти Е-БизнесНТ - Инсталационен пакет от 24 юли 2014 г. (25 МБ)

 • Инсталационният пакет е компресиран в ZIP файл! Копирайте го в работна папка и разархивирате, като кликнете два пъти върху него.

  Един от получените файлове е инсталационната програма SETUP.EXE. Изпълнете я като кликнете два пъти върху нея и следвайте инструкциите й. В резултат ИмотиНТ ще се инсталира в указана от вас папка и вие ще можете да работите с нея като я активирате чрез иконата й.

 • Ако програмата не се активира и получите съобщение "Access Denied" или "No Permission", то кликнете върху иконата й с десен бутон на мишката и я активирайте чрез "Run as administrator". При успех направете този начин на активиране по премълчаване като кликнете върху иконата с десен бутон на мишката. После изберете "Properties"(Свойства) и през "Compatibility" включете отметкана на "Run this program as an administrator".

 • Ако вашата антивирусна програма не позволява копиране на EXE файлове, то можете да копирате инсталационния файл в ZIP формат от линка по-долу. В този случай след копирането инсталационната програма се разархивира с програмата WinZIP. След разархвирането инсталацията продължава по описания по-горе начин.

 • Ако инсталирате ИмотиНТ на компютър с Windows 7, за да може да се показва помощната информация след избиране на функцията "Помощ" или натискане на бутон "Помощ" е необходимо на компютъра да бъде инсталирана програмата Windows Help (WinHlp32.exe).

  Ако това не е направено, кликнете два пъти върху съответния инсталационен файл от папката DBUtils и следвайте инструкциите на инсталационната програма. DBUtils се намира в папката, където сте инсталирали ИмотиНТ, а инсталационните файлове за WinHlp32.exe са:

  Windows6.1-KB917607-x86.msu за 32 битовата версия на Windows 7
  Windows6.1-KB917607-x64.msu за 64 битовата версия на Windows 7