СкладНТ. Универсална складова програма

СкладНТ меню

    Копиране на инсталационния пакет

 • СкладРБ Клуб - Инсталационен пакет от 2 май 2016 г. (16 MB)

 • СкладНТ - Инсталационен пакет от 12 април 2016 г. (8.5 MB)

 • СкладНТ - Актуализации на вече инсталирана програма - 12 април 2016 г. (400K)

 • Интернет Поръчки/Доставки - Инсталационен пакет от 12 април 2016 г. (400K)

 • Взаимоотношения с клиенти Е-БизнесНТ - Инсталационен пакет от 12 април 2016 г. (25 МБ)

 • Инсталационният пакет е компресиран в саморазархивираща се EXE програма! Копирайте го в работна папка и изпълнете програмата SNT_INST.EXE, като кликнете два пъти върху нея.

  В резултат инсталационният пакет от 10 файла ще се разархивира.
  Един от тези файлове е инсталационната програма SETUP.EXE. Изпълнете я като кликнете два пъти върху нея и следвайте инструкциите й. В резултат СкладНТ ще се инсталира в указана от вас папка и вие ще можете да работите с нея като я активирате чрез иконата й.

 • Ако програмата не се активира и получите съобщение "Access Denied" или "No Permission", то кликнете върху иконата й с десен бутон на мишката и я активирайте чрез "Run as administrator". При успех направете този начин на активиране по премълчаване като кликнете върху иконата с десен бутон на мишката. После изберете "Properties"(Свойства) и през "Compatibility" включете отметкана на "Run this program as an administrator".

 • Ако вашата антивирусна програма не позволява копиране на EXE файлове, то можете да копирате инсталационния файл в ZIP формат от линка по-долу. В този случай след копирането инсталационната програма се разархивира с програмата WinZIP. След разархвирането инсталацията продължава по описания по-горе начин.

 • Ако инсталирате СкладНТ на компютър с Windows 7, за да може да се показва помощната информация след избиране на функцията "Помощ" или натискане на бутон "Помощ" е необходимо на компютъра да бъде инсталирана програмата Windows Help (WinHlp32.exe).

  Ако това не е направено, кликнете два пъти върху съответния инсталационен файл от папката DBUtils и следвайте инструкциите на инсталационната програма. DBUtils се намира в папката, където сте инсталирали СкладНТ, а инсталационните файлове за WinHlp32.exe са:

  Windows6.1-KB917607-x86.msu за 32 битовата версия на Windows 7
  Windows6.1-KB917607-x64.msu за 64 битовата версия на Windows 7