ЗаплатиНТ. Програма за личен състав и работна заплата

ЗаплатиНТ меню

    Копиране на инсталационния пакет

 • ЗаплатиНТ - Инсталационен пакет(ZIP файл) от 14 май 2022 г. (16 MB)

 • За да копирате актуализации на вече инсталиране програма ЗаплатиНТ(ZIP файл от 14 май 2022 г.) натиснете тук.

 • ЗаплатиРБ - Инсталационен пакет(ZIP файл) от 2 февруари 2019 г. (16 MB)

 • Инсталационният пакет е компресиран в ZIP файл! Копирайте го в работна папка, разархивирайте го там и изпълнете като администратор програмата SETUP.EXE. Изпълнете я като кликнете два пъти върху нея и следвайте инструкциите й. В резултат ЗаплатиНТ ще се инсталира в указана от вас папка и вие ще можете да работите с нея като я активирате чрез иконата й.

 • Ако програмата не се активира и получите съобщение "Access Denied" или "No Permission", то кликнете върху иконата й с десен бутон на мишката и я активирайте чрез "Run as administrator". При успех направете този начин на активиране по премълчаване като кликнете върху иконата с десен бутон на мишката. После изберете "Properties"(Свойства) и през "Compatibility" включете отметкана на "Run this program as an administrator".

 • Ако имате вече инсталирана програма и работите с по-стара версия от обявената тук, тогава трябва да копирате само файла за актуализация. Разархивирайте го в папката на инсталираната програма и заместете старите файлове с новите от копирания ZIP файл. Ако има промяна в нормативната база(обикновенно в началото на годината), тогава в актуализацията ще има и архивен файл ZARH**01.ZIP. През функцията "Възстановяване от архив" изберете този файл и възстановете само нормативните данни.

 • Ако инсталирате ЗаплатиНТ на компютър с Windows 7, за да може да се показва помощната информация след избиране на функцията "Помощ" или натискане на бутон "Помощ" е необходимо на компютъра да бъде инсталирана програмата Windows Help (WinHlp32.exe).

  Ако това не е направено, кликнете два пъти върху съответния инсталационен файл от папката DBUtils и следвайте инструкциите на инсталационната програма. DBUtils се намира в папката, където сте инсталирали ЗаплатиНТ, а инсталационните файлове за WinHlp32.exe са:

  Windows6.1-KB917607-x86.msu за 32 битовата версия на Windows 7
  Windows6.1-KB917607-x64.msu за 64 битовата версия на Windows 7

 • Ако инсталацията на ЗаплатиНТ мине успешно, но след стартиране на програмата получите съобщение "Unknown database Alias: ZaplNT", то вижте това >>> . Приложете указанията като вместо псевдоним(alias) SkladNT напишете ZaplNT.

Свързани програми